Islamisk prostitution i Sverige
Svenska offentliga TV-apparater har anklagat shiitiska präster för att organisera sexförsäljning till män som vill ha sex informellt under sken av ”tillfälligt äktenskap”. Forskning har visat att präster ofta får betalt för detta arbete. Organisationen för shiitiska islamiska föreningar har avbrutit medlemskapet i vissa föreningar efter att ha utfört forskning.
”Om jag hade varit chef för den inledande utredningen hade jag anmält människohandel”, säger polischefen i Malm.
I den här rapporten, ”Sexshopping i Guds namn”, pratade reportern med 14 präster och låtsades vara i ekonomiska svårigheter, och vände sig sedan till prästerna för ett tillfälligt äktenskap i utbyte mot pengar. Han låtsas att han inte vill gifta sig, men han har inget val eftersom han inte ser något annat sätt att betala av sin skuld. 4 personer sa tydligt att detta är helt oacceptabelt. Vissa kallade det prostitution.
Femton shiitiska imamer hjälpte män och kvinnor att genomföra ”tillfälliga äktenskap” med manliga och kvinnliga anställda i det svenska nätverket. Några av dem visade till och med personligt intresse för äktenskap. Medan andra medlade för att introducera kvinnor för andra främmande män.

Se videon via länken nedan:

http://https://www.youtube.com/watch?v=d8NxlZalSDo

 

#ExMuslimScandinavia

By Milad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *