Profeten Mohammed är illa beryktad för flera saker som anses kontroversiella vid den tiden. Folk ifrågasätter alltid hans moral och värderingar när det kommer till att han har flera fruar samtidigt, två eller tre brudbarn och många kvinnliga slavar som han brukade ha sex med dem. Han hade också ett mycket perverst sinne och kunde inte kontrollera sig själv när han såg unga vackra kvinnor. Många forskare klassificerar honom som en sexmissbrukare. I början vill jag förklara vad som är sexberoende, Det är en beteendestörning, även känd som en impulsiv sexuell beteendestörning, som drabbar mellan 3–5 procent av befolkningen, främst män. Ungefär hälften av de drabbade har också någon form av sexuell avvikelse som kan vara olaglig, såsom pedofili, exhibitionism eller att betala för sex. De vanligaste kännetecknen för tillståndet är att tappa kontrollen, ta stora risker och att inte sluta trots att beteendet har negativa konsekvenser.

När Khadija, Mohammeds första fru, dog var han omkring 50 år gamla män. De sista tio åren av Mohammeds liv är ganska otäcka och visar upp hans extrema önskan att ha så mycket sex som han kan. Berättat av Anas bin Malik: Profeten brukade gå förbi (ha sexuella relationer med) alla sina fruar på en natt, och vid den tiden hade han nio fruar ”Sahih al-Bukhari 5215”.

I annan Hadith, berättas det av Anas bin Malik, ”Profeten brukade besöka alla sina fruar i en runda, under dagen och natten och de var elva till antalet.” Jag frågade Anas, ”Hade profeten styrkan för det?” Anas svarade, ”Vi brukade säga att profeten gavs styrkan till trettio (män).” Och Sa’id sa på Qatadas auktoritet att Anas hade berättat för honom om endast nio fruar (inte elva) ”Sahih al-Bukhari 268”

Lägg märke till tre saker om dessa hadither, först hade Mohammed minst nio fruar samtidigt även om Koranen i Sura 4 vers 3 begränsar muslimska män till fyra fruar. Om Koranen begränsar män varför hade Mohammed fler än 9 fruar? Så enligt Koranen fick Mohammed en speciell uppenbarelse i sura 33 vers 50 för att bryta mot de fyra fruarnas regler och han kan ha så många fruar han kan.

För det andra skulle Mohammed ha sex med 9 kvinnor och tjejer på en dag trots att han var 50 år gammal, idag skulle vi ha kallat honom sexmissbrukare. är det inte intressant att en sexmissbrukare som påstår sig vara en profet bekvämt får en uppenbarelse som ger honom fler sexpartners än någon annan? För det tredje, hur visste Mohammeds anhängare att han hade sex med alla sina fruar på en dag, det verkar som att islams profet måste ha skryt om sexet han hade med sina fruar.

Jabir rapporterade att Mohammed såg en kvinna, och därför kom han till sin fru, Zainab, medan hon garvade ett läder och hade sexuellt umgänge med henne. Han gick sedan till sina följeslagare och sa till dem: Kvinnan avancerar och drar sig tillbaka i form av en djävul, så när en av er ser en kvinna, ska han komma till sin fru, för det kommer att stöta bort det han känner i sitt hjärta ”sahih Muslim 3407”. I det här avsnittet ser vi tydligt att hans beroende var så illa att han inte kunde kontrollera sin sexuella lust genom att bara se en kvinna.

Som vi läste i början av denna artikel tenderar människor med denna sjukdom också att vara pedofiler. Mohammed led också av denna sjukdom. Mohammed brukade uppmuntra sin följeslagare att gifta sig med oskulder eller mycket unga flickor, här förde han en dialog med en av sina vänner. Profeten sa: ”Gifte du dig med en jungfru eller en matrona? Jag svarade: ”En matrona.” Han sa: ”Varför gifte du dig inte med en ung flicka så att du kan leka med henne och hon med dig?” ”Sahih Bukhari 5079”.

Mohammed förlovade sig med Aisha när hon var 6 år gammal, här berättar Aisha hur det gick till, Aisha rapporterade: Allahs Budbärare gifte sig med mig när jag var sex år gammal, och jag blev insläppt i hans hus vid en ålder av nio. Hon sa vidare: Vi åkte till Medina och jag hade feberanfall i en månad, och mitt hår hade kommit ner till örsnibbarna. Umm Ruman (min mamma) kom till mig och jag var på den tiden på en gunga med mina lekkamrater. Hon ropade på mig högt och jag gick till henne och jag visste inte vad hon ville av mig. Hon tog tag i min hand och tog mig till dörren, och jag sa: Ha, ha (som om jag var flämtande) tills mitt hjärtas upprördhet var över. Hon tog mig till ett hus, där kvinnorna i Ansar hade samlats. De välsignade mig alla och önskade mig lycka till och sade: Må du ha delat i det goda. Hon (min mamma) anförtrott mig åt dem. De tvättade mitt huvud och prydde mig och ingenting skrämde mig. Allahs Sändebud kom dit på morgonen, och jag blev anförtrodd åt honom. (Sahih Muslim, bok 008, nummer 3309; se även 3310).

Tyvärr än idag tror muslimer fortfarande på denna radikala och fanatiska syn och vill följa Mohammed oavsett vad. De förföljer en man som uppenbarligen har psykiska och sexuella problem. Om en man år 2022 säger att han blir kåt så fort han ser en kvinna eller han vill gifta sig med ett 6-årigt barn, skulle vi ha kallat honom galen, pervers eller pedofil men samma person kallas profet och en förebild av miljontals människor.

Ju längre du läser om Mohammed desto mer inser du hur illa och sjukt hans sexberoende var. Han var så desperat att när Khadija hans första fru dog, efter två veckor gifte han sig samtidigt med tjejer. När jag märker hur dåligt Mohammeds beteende var, undrar jag hur kan du följa en sådan man vid 21-talet.

 

Hamed Rahimi

2023/03/02

By Ati

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *