Vi fördömer starkt den terroristiska attacken på två moskéer i New Zealand.

Vi fördömer starkt den terroristiska attacken på två moskéer i New Zealand, som dödades 49 personer och sårade många försvarslösa människor. Gärningsmännen till detta avskyvärda angrepp är det samma rasistiska anfall som dödades över 80 unga på sommarläger i Norge för några år sedan.

Islamiska terrorism och rasistiska terrorism är desamma i sin natur och de får sina offer från försvarslösa människor. Mot de islamistiska och rasistiska terrorism måste höjas flaggan för lika rättigheter för alla för att försvara universella mänskliga värderingar.

Centralkommittén för ex-muslimer i Skandinavien

 
 Nyhet:
 
 Pressmeddelande:
 • On Ramadan, We Don’t Give a #Ramadamn (Collection of Photos)
 • On Ramadan, We Don’t Give a #Ramadamn​ (Amir Asgari Message)
 • On Ramadan, We Don’t Give a #Ramadamn
 • Ban Ramadan from Schools in Sweden !
 • In Solidarity with the Batley’s Grammar Teacher
 •  Campaigns
   
   

  © 2008 - 2021 / All rights belong to the Ex-Muslim.