Rasmus Paludan, ledaren för det Nazistiska partiet danska Stram kurs och den svenska höger extremist konstnären Dan Park har kallat till en demonstration i Malmö fredagen den 28 augusti.
Demonstrationen är tänkt att äga rum i Malmö i södra Sverige. Demonstrationen är en manifestation mot Islam. Tilläggas bör att dessa två män är kända för polisen sedan tidigare och har fängslats för rasistiska och nazistiska verksamheter både i Sverige och i Danmark flera gånger tidigare.
Nu har dessa män aviserat och annonserat uppeldning av en stor volym koraner, döpta i grisblod och urin.
Samtidigt tillkännagav en 34-årig arabisktalande man på ett Instagram-konto att om den svenska regeringen inte återkallar tillståndet för denna anti islamiska demonstrationen, kommer han att våldta Parks mor och syster i fall Koraner eldas upp, samma man fortsatte hota svenska staten med att svenska städer kommer att drabbas av en ödesdiger eldsvåda om koranen ärekränkas offentlig under demonstrationen nu på fredagen
Själva kallelsen till en sådan demonstration är väl förankrad till extremisternas och nazisternas ideologi. En ideologi som förespråkar våld mot etniska minoriteter och alla grupper som definieras vara muslimer.
Å andra sidan finns de mörka rabiatiska islamiska rörelser som tar alla tillfällen i akt att utpressa och hota europeiska medborgare och stater i syfte att pressa ut pengar och politiska poänger.
Skådespelet är avskyvärt, skådespelarna är två grupper tillhörande högerpolitiska kategorier. Båda är definitiv destruktiva organisationer som samspelar med varandra samtidigt som de strider mot varandra.
 Båda grupperna är rasister och fientliga till demokratin och mänskliga rättigheter.
Politisk islam är en samhällsfara precis som rasismen och nazismen är.  Nu står upp till den civiliserade demokratiska världen att stå emot båda grupperna.
Historien vittnar om nazisternas våldsdåd mot folket och idag hotar dem samhället med att utföra samma grymhet med modernare metoder och mer avancerade verktyg. Det samma gäller islamiska rörelsers tidigare och nuvarande historia. Den historien är nämligen full av brinnande böcker, mord, halshuggningar, våldtäkter och all slags brott mot människor.
Uppgången och spridningen av dessa två förödande dito förorsakas i mång och mycket av den felaktiga europeiska asylpolitik enligt vilken kulturrelativism eller mångkulturellt förespråkas. Konsekvenserna av den politiken har lett till en större tolerans för islamiska normer och omdömen samtidigt som rasismen och nazismen bemöts hårdare.
Dessa två grupper är två sidor av samma mynt och måste bedömas och bemötas och bekämpas därefter.
Nazisternas rasistiska och främlingsfientliga handlingar fördöms lika starkt som islamisternas könshotelse och hoten mot svenska medborgares liv. Konflikten mellan de två styrkorna har ingen plats bland det svenska folket och flyktingar som flyr från islamdrabbade länder.
Vi fördömer starkt de rasistiska provokationerna och omänskliga hoten från dessa två reaktionära och förstörande grupperna. Vi vädjar till alla svenska invånare att isolera dessa farliga och marginella grupper.  Vi hävdar bestämt att vi måste bojkotta fredagens demonstrationer.
Tillsammans kan vi försvara universella humana värderingar, genom att tillsammans, sida vid sida bära frihetens flaggor och fanor samt aktivt ta ställning mot alla politiska strömmar som hotar fred och friheten vart vi än är.
Centralrådet för Ex-muslimer i Skandinavien
27.August.2020
#ExMuslimScandinavia
#ExMuslimStockholm

By Karim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *