Åhléns vill tjäna pengar på religiöst kvinnoförtryck. Man bidrar till att normalisera religiös förtryckarsymbol och göra mode av religiöst burna schalar. Många kvinnor uppmanas använda schalar med ett islamskt stuk på ett moderiktigt sätt, för att så kunna dölja slöjans budksap. Detta gynnar islamismen.

Flera tusen år tillbaka satte man schal på de kvinnor som var gifta, så att de ej skulle rövas bort eller köpas av främmande män. Maken var den ende med ensamrätt på sin kvinna. De kvinnor som inte bar schal, var tillgängliga för den man som hågade. Denna tradition gynnas av islamism och nu av kommersialismen.

De kvinnorna som bär schalar även i Sverige är utsatta av sina egna grupper i sin omgivning och de blir förtalade av reaktionära grupper världen över så också i Sverige.

Åhléns agerande är ett led i kvinnoförtrycket.

Nu vill Åhléns tjäna pengar på kvinnors ofrihet och normalisering av islamism.

 

VI UPPMANAR TILL BOJKOTT AV ÅHLÉNS!

STÖD EJ ÅHLÉNS PROFITERING PÅ KVINNOFÖRTRYCK!

 

Föreningen

Ett gemensamt samhälle

 

av Karim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *