En uppmaning till Riksdagspolitikerna och massmedier

Den civiliserade och frihetsälskande värld måste

reagera starkt mot islamisternas brutalitet!

Yttrandefrihet är en måste och ovillkorligt!

 

Kritik av religion i Europa är ett resultat av renässansen och är en av de fundamentala framgångarna i det moderna, öppna och fria samhället!

Försvaret av Charlie Hebdo är försvar av yttrandefrihet och civilisation.

Islamistisk barbarism och krav om underkastelse måste stoppas. En omfattande publicering av Mohammedkarikatyrer runt hela världen skulle bidra till det.

Det påstås att publiceringen av Mohammedkarikatyrer är en provokation. Vad är det för fel med det?

Det finns provokationer och kritik mot kyrkan, speciellt när kyrkan brände människor som ”kättare” och häxor. Frihetsälskande och civiliserade människor satte kyrkan på plats och separerade religion från staten. Khamenei i Islamiska regimen i Iran och Erdogan i Turkiet kallar Emmanuel Macron för att vara psykiskt sjuk när han försvarar yttrandefrihet och rätten att göra karikatyrer om Islam. Men de fördömer inte islamistisk barbarism och terror, vilket betyder att de stödjer den.

 

Det är dags att bojkotta islamistiska stater och regimer! 

 

Islamistiska grupper kräver respekt för sin religion, att den ska respekteras av alla andra. Ingen behöver respektera någon religion, men däremot har människan som bär den rätt att bli respekterad.  Den respekt som krävs är respekten för religionsfrihet och frihet från religion. Inte förrän då kan man bygga ett fritt, sekulärt och humanistiskt samhälle.

”Islamofobi” är ett påhittat ord för att kväva religionskritik. Kritik mot de barbariska sharialagar och kritik mot underkastelse och politisktislam.

Kulturrelativismen är ytterligare ett fenomen som är baserat på rasistiska uppfattningar som säger sig försvara ”minoritetskulturer”. Man samlar flyktingar från islamistiska terrorregimer i getton där islamistiska terrorgrupper växer upp som svampar. Dessa har blivit ett allvarligt hot mot det sekulära och fria samhället.

Kulturrelativismens rasistiska och diskriminerande värderingar och handlande, häller vatten på islamismens kvarn. På så sätt får islamisterna händerna fria till fortsatt kvinno – och barnmisshandel.

Därför kritiserar vi islamism och islam.

 

Rätten till kritik av ideologier inklusive dem som baserar sig på religion, måste försvaras!

Yttrandefriheten måste försvaras!

Kamp mot islamism måste fortsättas!

 

 

 

Ordf.Centralrådet för Ex-muslimer i Skandinavien

Karim Shamohammadi

Shamohammadi3@gmail.com

 

By Karim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *